Bloggnorge.com // Marietta, Georgia
Start blogg

Marietta, Georgia

Følg hverdagen min som Au Pair i USA

Long time, no see

Kategori: Hverdagen | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 10. september , 2015 kl. 01:28

Wops, dagene går så fort at man glemmer litt av seg de små tingene. Jeg har klart å være her en hel måned! August var en bra måned med travle dager og nye erfaringer. September har hatt en bra start med weekend tur med hostfamilien til Clemson, South Carolina for å besøke familien deres. Det var veldig hyggelig og jeg fikk oppleve en ekte amerikansk football kamp. Selve kampen var i grunn ganske uinteressant men stemningen rundt var veldig bra. Før kampen hadde vi en stor piknik med alle Clemson University fansa, som blir kalt  «trailgating» – det var kanskje det morsomte med hele erfaringen. Fikk til og med se en en ganske stor slåsskamp haha. På søndagen var vi å besøke Leigh søsteren til Lindsay, som bor i et Lakehouse, det var kult og vi var bare ute ved vannet i kanoer og stand up paddle brett.

I tillegg har jeg å Frida besøkt Mississippi, hvor det ikke var så mye å se haha. Men på veien tilbake kjørte vi gjennom Alabama og stoppet i Birmingham. Nå har jeg begynte på skolen 2 ganger i uka, hver tirsdag og torsdag, og jeg trives veldig godt. Ellers går dagene utrolig fort, men så langt så bra. Gleder meg uendelig mye til oktober/november hvor det blir litt kjøligere fordi det er helt sinnsykt varmt og klamt her.

IMG_0115  IMG_0122 IMG_0126 IMG_0130 IMG_0154 IMG_0155 IMG_0165

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.