Bloggnorge.com // Marietta, Georgia
Start blogg

Marietta, Georgia

Følg hverdagen min som Au Pair i USA

Den siste uken

Kategori: Hverdagen | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 3. august , 2015 kl. 17:42

Hei igjen. Den siste uken har gått så fort, og det har vært så mye å gjøre, men det er deilig å komme inn i rutine og kjenne på hverdagen. På mandag jobbet jeg fra 8-18, noe jeg kommer til å gjøre hver mandag, og resten av uken hadde jeg rimelig korte dager. Jeg hadde fri på onsdagen, og jeg fikk besøk av Area Directoren min Becky, hun hjelper til hvis det skulle skje noe og hun arrangerer også måndentlige møter for oss Au Pairer. Hun var veldig hyggelig og hjalp meg med å se gjennom dokumenterer osv.  Becky fortalte også at jeg må ta Georgia License, noe som er litt kjipt da det er ny teoriprøve og oppkjøring. Heldigvis sier de fleste at det er mye lettere her enn i Norge, så da får jeg håpe det. Etter Becky hadde vært hos oss, dro jeg og Frida på North Point Mall, som er det kjøpesenteret nærmest her jeg bor.

Resten av uken har vært ganske grei, jeg dro ut med familien og spiste på fredagen noe som også er en stor forandring fra hjemme; her spiser de nemlig gjerne ute 1 gang i uka. Lørdagen ble jeg med Frida på en bbq som en venninne av Frida hadde, det var hyggelig også på søndag dro vi til Chattanooga i Tennessee for å se Rock City, Ruby Falls og kjøre Incline. Det var kanskje ikke helt som forventet men likevel verdt å se mens man først er her.

Da er det ny uke, og masse ting å gjøre igjen. Madeline har sin første dag på Middle School idag, og Gavin fyller 3 år! Planen er å møte Madeline etter skolen får å gå i poolen, også er det bursdagsmiddag for Gavin. Resten av uka består av tannlegetimer, dansing, Tae Kwondo og lesing.

IMG_1313 IMG_1326 IMG_1342 IMG_1344 IMG_1347 IMG_1357

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.